inici Serveis Tècnics d'Investigació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Serveis Tècnics d'Investigació   Serveis Tècnics d'Investigació
Serveis Tècnics d'Investigació

inici

COMUNICAT DAVANT COVID-19

A causa de la situació excepcional en la qual ens trobem, fins a un altre avís, queda suspesa l'activitat laboral presencial del personal dels SSTTI i les seues instal·lacions romandran tancades. Totes les sol·licituds de servei que requerisquen de la presència del personal tècnic per a la seua realització queden ajornades fins que es reprenga l'activitat. En la mesura que siga possible, aquest personal realitzarà teletreball*. En aquest sentit estaran pendents del correu electrònic durant la seua jornada de treball per a atendre tot allò que siga compatible amb el treball online. Qualsevol canvi en aquesta situació serà puntualment informat per aquesta via. Per a qualsevol dubte o aclariment addicional que es precise pot dirigir-se a sti@ua.es. Lamentem els inconvenients que aquesta situació està ocasionant i esperem que amb l'esforç de tots prompte isquem d'ella.

 

*Aquesta situació té una excepció per a aquells investigadors que pogueren estar treballant en Covid-19, que en cas de requerir fer ús dels SSTTI hauran de posar-se en contacte amb sti@ua.es

 

 

 Els Serveis Tècnics d'Investigació (STI) de la Universitat d'Alacant, dependents del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement, van ser creats en 1987 davant la necessitat de disposar de recursos especialitzats de recerca.

Agrupen infraestructura i equipament científic-tecnològic que, pel seu elevat cost d'adquisició o manteniment, complexitat i/o ús per diferents grups de recerca, requereixen de la seua centralització i gestió per personal especialitzat. Bona part de les seues infraestructures i instal·lacions han sigut possibles gràcies al cofinançament mitjançant fons de la Generalitat Valenciana, del govern central i europeus (FEDER).

Els STI s'estructuren en dues àrees. L'àrea d'Instrumentació Científica, organitzada en Unitats que agrupen i centralitzen equips instrumentals i l'àrea d'Infraestructures i Serveis de Suport Tècnic, formada per instal·lacions i laboratoris-tallers per a donar suport a la investigació.

Tot aquest potencial tecnològic es troba a la disposició dels investigadors de la Universitat d'Alacant, d'altres universitats, organismes públics i del sector empresarial per a donar suport a la investigació, bàsica i aplicada, en les més diverses àrees, amb la finalitat última de contribuir al desenvolupament científic i tecnològic de la societat.

fluorescència de rajos x
hivernacle
bufat de vidre