inici Serveis Tècnics d'Investigació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
  Serveis Tècnics d'Investigació
Serveis Tècnics d'Investigació

inici

Els Serveis Tècnics d'Investigació (STI) de la Universitat d'Alacant, dependents del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement, van ser creats en 1987 davant la necessitat de disposar de recursos especialitzats de recerca.

Agrupen infraestructura i equipament científic-tecnològic que, pel seu elevat cost d'adquisició o manteniment, complexitat i/o ús per diferents grups de recerca, requereixen de la seua centralització i gestió per personal especialitzat. Bona part de les seues infraestructures i instal·lacions han sigut possibles gràcies al cofinançament mitjançant fons de la Generalitat Valenciana, del govern central i europeus (FEDER).

Els STI s'estructuren en dues àrees. L'àrea d'Instrumentació Científica, organitzada en Unitats que agrupen i centralitzen equips instrumentals i l'àrea d'Infraestructures i Serveis de Suport Tècnic, formada per instal·lacions i laboratoris-tallers per a donar suport a la investigació.

Tot aquest potencial tecnològic es troba a la disposició dels investigadors de la Universitat d'Alacant, d'altres universitats, organismes públics i del sector empresarial per a donar suport a la investigació, bàsica i aplicada, en les més diverses àrees, amb la finalitat última de contribuir al desenvolupament científic i tecnològic de la societat.

Notícies
logo sstti xicotet

L'ÀREA D'INSTRUMENTACIÓ CIENTÍFICA RENOVA EL SEU CERTIFICAT DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

fluorescència de rajos x
hivernacle
bufat de vidre