inici Serveis Tècnics d'Investigació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Serveis Tècnics d'Investigació   Serveis Tècnics d'Investigació
Serveis Tècnics d'Investigació

inici

REINCORPORACIÓ PRESENCIAL PROGRESSIVA

INFORMACIÓ D'INTERÈS

 

 

 

 Els Serveis Tècnics d'Investigació (STI) de la Universitat d'Alacant, dependents del Vicerectorat d'Investigació, van ser creats en 1987 davant la necessitat de disposar de recursos especialitzats de recerca.

Agrupen infraestructura i equipament científic-tecnològic que, pel seu elevat cost d'adquisició o manteniment, complexitat i/o ús per diferents grups de recerca, requereixen de la seua centralització i gestió per personal especialitzat. Bona part de les seues infraestructures i instal·lacions han sigut possibles gràcies al cofinançament mitjançant fons de la Generalitat Valenciana, del govern central i europeus (FEDER).

Els STI s'estructuren en dues àrees. L'àrea d'Instrumentació Científica, organitzada en Unitats que agrupen i centralitzen equips instrumentals i l'àrea d'Infraestructures i Serveis de Suport Tècnic, formada per instal·lacions i laboratoris-tallers per a donar suport a la investigació.

Tot aquest potencial tecnològic es troba a la disposició dels investigadors de la Universitat d'Alacant, d'altres universitats, organismes públics i del sector empresarial per a donar suport a la investigació, bàsica i aplicada, en les més diverses àrees, amb la finalitat última de contribuir al desenvolupament científic i tecnològic de la societat.

fluorescència de rajos x
hivernacle
bufat de vidre