TERMOGRAVIMETRIA | TG-ATD | TG-ESPECTROMETRIA DE MASSES |TG-DSC Serveis Tècnics d'Investigació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Serveis Tècnics d'Investigació   Serveis Tècnics d'Investigació
Serveis Tècnics d'Investigació

TERMOGRAVIMETRIA | TG-ATD | TG-ESPECTROMETRIA DE MASSES |TG-DSC

La Termogravimetria (TG) està basada en la mesura de la variació de la massa d'una mostra quan aquesta mostra se sotmet a un programa de temperatura en una atmosfera controlada. Aquesta variació de massa pot ser una pèrdua de massa o un guany de massa. La Termogravimetria s'està usant molt àmpliament acoblada a altres tècniques, com per exemple DTA o DSC, i també a tècniques EGA. Així mateix en els últims anys es ve parlant de la Termogravimetria d'Alta Resolució (HRTG), en la qual, i mitjançant programari, és possible modificar la velocitat de variació de la temperatura en funció que es produïsquen o no variacions de massa de la mostra.

Entre la tècniques EGA (Evolved Gas Analysis) destaquem la Termogravimetria acoblada a Espectrometria de Masses (TG-EM). Simultàniament a l'evolució de la massa d'una mostra (TG), mitjançant aquesta tècnica és possible analitzar per EM els gasos consumits o emesos per aquesta mostra quan és sotmesa a un programa de temperatura en una atmosfera controlada.

 

Aplicacions

 

Equipament

 

TG-Masses

 

 

 

 

 

texto de la columna de la derecha

 

 

 

Cofinançat en un 80 % per Fons del P.O. FEDER 2007/2013 de la Comunitat Valenciana i en un 20 % per la Generalitat Valenciana

 

 

Requisits de les mostres